Nivatech ESIR

Propisi koji definišu nove fiskalne kase su jako obimni i kompleksni, pa je tako dosta ESIR aplikacija na tržištu veoma komplikovanih za korišćenje, a kad je nešto komplikovano, lako se i prave greške.

Nivatech ESIR je jednostavna aplikacija za izdavanje fiskalnih koju može da koristi svako.

Sve što je potrebno vašem preduzeću za rad sa fiskalnim računima, Nivatech ESIR sadrži u sebi.

Šta Nivatech ESIR radi?

Nivatech ESIR aplikacija vam omogućava da izdajete obične račune, maloprodajne račune, avansne račune, predračune itd na najprostiji način bez rizika da napravite grešku.

Omogućava vam da formirate i vodite lager proizvoda ručno ili da uvezete sve artikle sa cenama iz poslovnog programa koji koristite.

Beleži sve izdate račune u arhivu računa i omogućava vam jednostavnu i trenutnu pretragu računa. Sa Nivatech ESIR aplikacijom nećete morati ni vi ni vaš knjigovođa da ikad idete na SEF portal poreske uprave da bi videli podatke o izdatim računima.

Koliko Nivatech ESIR aplikacija košta?

Nivatech ESIR aplikacija je dostupna za besplatnu probu 30 dana, gde bez ikakvih obaveza i rizika možete isprobati na miru da li aplikacija odgovara vašim potrebama.

Da bi smo vam dodatno olakšali probu, Nivatech ESIR aplikaciju je moguće da isprobate BEZ korišćenja stvarnog bezbedonosnog elementa vašeg preduzeća. Šta god da unesete dok testirate na taj način nema apsolutno nikave veze sa vašim preduzećem ako to ne želite.

Imamo jako dobro korisničko uputstvo i video materijale uz pomoć kojih sami možete lako da naučite sve što vam treba, ali ako vam je potrebna konsultacija mi smo tu za vas uvek bez obzira da li ste u besplatnoj probi ili ne.

Nakon isteka 30 dana besplatnog korišćenja, cena je 1200 dinara mesečno bez ikakvih ugovorenih perioda i skrivenih troškova.

Kako da besplatno isprobam Nivatech ESIR?

Vrlo jednostavno, nema nikakvih formulara, emailova itd.

Kliknete na dugme „Besplatna proba“ i preuzećete arhivu sa programom, koju raspakujete i startujete fajl setup.exe.

Nakon toga, samo pratite instrukcije na ekranu i za par minuta ćete krenuti da korisite Nivatech ESIR aplikaciju.

Real-user monitoring for Accessibility, Performance, Security, SEO & Errors (SiteLint)